Predstavte si kúzelné chvíle, kedy sa Vy a Vaše deti ponoríte do sveta rozprávok a fantázie...

Prečo zaobstarať knihokreslo do detskej izby?

1) Kniholo v detskej izbe je viac než len praktický kus nábytku.

2) Je to priestor, kde sa rodia spomienky a posilňujú rodinné väzby.

3) Je to brána do sveta predstavivosti a nekonečných možností.

4) Kniholo do detskej izby je investíciou do rozvoja Vašich detí.

5) Vďaka premyslenému dizajnu a širokej palete farieb perfektne detskú izbu doplní a dodá mu útulnú atmosféru.

6) Môžete sa do neho pohodlne posadiť aj Vy alebo babička s dedom. Teda, pokiaľ Vám to deti dovolia 🙂

Kúzlo spoločných chvíľ

Keď čítate deťom napríklad na gauči alebo v posteli, často si uvedomíte, že ani jedno z toho nie je na čítanie ideálne. Knižokreslo je navrhnuté presne pre také momenty, aby ste sa nemuseli obetovať pohodliu alebo štýlu. Navyše vám vydržia roky a stane sa rodinným klenotom. Čítanie rozprávok v jednom kresle vytvára jedinečný pocit blízkosti a bezpečia. Deti sa vedľa rodičov a starých rodičov cítia milované a chránené. keď čítate deťom rozprávky, ide o moment pohody a pokoja. Knižokreslo je ideálne miesto, kde sa obaja môžete uvelebiť a užiť si spoločné chvíle v maximálnom pohodlí – žiadne nepohodlné polohy alebo preťažovanie chrbta.

Odpočinok pre Vás

Po náročnom dni je čítanie v knihokresle skvelou príležitosťou, ako si oddýchnuť. Vy sa ponoríte do príbehu spolu s deťmi, a navyše si aj sami na chvíľu vydýchnete. Knižokreslo vám ponúkne tichý kút na regeneráciu, zatiaľ čo budujete krásne spomienky s deťmi. Aj keď čítate deťom, môžete si zároveň oddýchnuť. Kniholo je miestom, kde môžete na chvíľu vypnúť, relaxovať a užívať si príbeh spolu s deťmi.

Posedenie pre návštevy

Keď prídu na návštevu babička s dedkom, už nemusia sedieť na zemi alebo hľadať miesto medzi hračkami. Kniholo ponúka dostatok pohodlia aj pre nich. Je to perfektná kombinácia štýlu a komfortu, ktorá ladí s detskou izbou, ale pritom poskytne pohodlie pre každého člena rodiny, či už číta deťom rozprávky, alebo prišiel len tak na návštevu.

0 priestranných políc

0 uložených kníh

0 pohodlný sedák s precíznym čalúnením

0 úsmev Vašej ratolesti zaručený

Vytvorte svojim deťom dokonalý čítací kútik ešte dnes!

Áno, to chcem